Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

2 heks rolcontainer

Op zoek naar een 2 heks rolcontainer? Santbergen Rolcontainers is de specialist die u zoekt. Voor een 2 heks rolcontainer bent u bij ons in Breda aan het goede adres. Op maat gemaakt, direct uit voorraad, tweedehands of juist huur: Santbergen Rolcontainers kan u van dienst zijn. Deel uw logistieke vraagstuk met ons en wij gaan voor u aan de slag.

2 heks rolcontainer

Een 2 heks rolcontainer is de populairste rolcontainer die wordt gebruikt tijdens het logistieke proces. Bij Santbergen Rolcontainers kunt u dit model verkrijgen. Samen met u analyseren we uw bedrijfsvoering en komen we tot een specifieke oplossing: deze start op de tekentafel en eindigt met levering op uw locatie. Santbergen Rolcontainers is trots op het maatwerk dat het al 25 jaar levert aan klanten verspreid door het hele land.

Snel een 2 heks rolcontainer in gebruik

Heeft u behoefte aan razendsnelle levering van tweeheks rolcontainers? Dan kunt u gebruik maken van onze huurvloot. Met onze Click & Collect-formule kunt u eenvoudig de door u gewenste rolcontainer aanklikken, uw gegevens invullen en binnen 24 uur worden de 2 heks rolcontainers geleverd. Bovendien profiteert u van lage investeringskosten én flexibele aantallen en duur van periode.

Nieuwe of gebruikte 2 heks rolcontainer

Een 2 heks rolcontainer is bij ons altijd uit voorraad leverbaar, naast het maatwerk dat wij voor u kunnen produceren. Met een groot en divers aanbod aan standaard rolcontainers met zowel houten als kunststof bodems, heeft u altijd een grote kans van slagen.
Een duurzaam alternatief zijn de tweedehands rolcontainers in het assortiment van Santbergen Rolcontainers. Daarmee drukt u de kosten en bent u alsnog verzekerd van een kwalitatief goed product. Al onze gebruikte rolcontainers worden namelijk uitvoerig gekeurd en gerepareerd waar nodig, zodat u een product hebt waar u op kunt vertrouwen.

Daarom kiest u Santbergen Rolcontainers

Santbergen Rolcontainers is uw partner op het gebied van rolcontainers in alle soorten en maten. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we weten waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Met u kunnen we vanuit de tekentafel komen tot een specialistische oplossing, waar uw bedrijfsvoering nog jarenlang plezier van heeft. Onze succesformule uit zich in de mooie projecten waar we aan hebben mogen werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze adviseurs

offerte aanvragen

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers