Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

Bedrijfsinformatie

Santbergen Rolcontainers is sinds 1994 actief op het terrein van rolcontainers en houdt zich bezig met productie, reparatie, modificatie, identificatie, onderhoud, verhuur en opslag van diverse typen rolcontainers en andere logistieke opslagmiddelen. In 2011 verhuisde het bedrijf naar Rudonk 4 in Breda, met een ruime productieafdeling, reparatieafdeling, magazijn, showroom en kantoren.

In vele branches is Santbergen Rolcontainers een begrip geworden. Als familiebedrijf staat Santbergen Rolcontainers voor service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Omdat we ons van begin af aan gespecialiseerd hebben in rolcontainers, hebben we inmiddels een gedegen know-how weten op te bouwen, waardoor we elk probleem op rolcontainergebied kunnen oplossen. Ook Innovatie staat hoog in het vaandel, regelmatig worden nieuwe rolcontainers en andere logistieke opslagmiddelen ontwikkeld of aangepast voor specifieke gebruikers.

Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen bij Santbergen Rolcontainers in Breda, uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van onze adviseurs die graag bij u langs komen.

bedrijfsinformatie

Heb je een vraag

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers