Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

De vernieuwde website

Het is zover: De website van Santbergen Rolcontainers is vernieuwd.
Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan.
We nemen je mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar jouw mening!

Waarom een nieuwe site?

Santbergen Rolcontainers heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld en heeft al die jaren een constante modernisering doorgevoerd waar dat kon en waar dat nodig was. Hierdoor zijn we op een gezonde wijze sterk gegroeid. Daardoor is er een verschil ontstaan tussen hoe we ons presenteren en wie we tegenwoordig in werkelijkheid zijn en wat we doen.

De website was erg verouderd en niet meer van deze tijd, de informatie was niet volledig en klopte niet meer volledig. Daarom hebben we de site ook gemoderniseerd. Deze site klopt veel beter met hoe het bedrijf nu werkt: een modern gespecialiseerd en innovatief familiebedrijf dat staat voor service, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

De basis

Een grondige verbouwing was hard nodig: de site moest beter, moderner en responsive worden. Maar voordat we dieper op alle toeters en bellen ingaan, eerst even terug naar de basis: het draait bij Santbergen Rolcontainers nog altijd om de klant helpen, ‘in gesprek zijn’, elkaar ontmoeten en zoveel mogelijk samenwerken. We willen mooie, toonaangevende producten van hoog niveau bieden, in alle vormen.

De prachtige producten die in de afgelopen 25 jaar door onze experts zijn gemaakt, gaan we via deze nieuwe website nog beter laten zien.  Daarnaast kun je er nu ideeën opdoen om je Supply Chain te verbeteren/efficiënter te maken en worden de actuele zaken op onze site gepubliceerd. Onze verhuurvloot is nu te zien op de website zodat je rustig achter de PC, tablet of mobiel alvast een keuze kunt maken.

Betere service

We hebben een aantal doelstellingen voor de nieuwe site bepaald, waarvan het grootste deel te verzamelen valt onder de noemer ‘betere service, betrouwbaarheid, flexibiliteit en bereikbaarheid naar de bezoekers van onze site toe’. 

Responsive website

De vorige mobiele site voldeed op allerlei manieren niet meer: zo konden mensen zich via mobiel bijvoorbeeld niet  inschrijven voor de nieuwsbrief of op een makkelijke manier een offerte- of informatieaanvraag doen. De nieuwe website werkt nu zowel op desktop, tablet en mobiel.

Site search

Je kunt nu ook zoeken binnen de website van Santbergen Rolcontainers. We hebben in de afgelopen jaren natuurlijk enorm veel verzameld, en met de zoekfunctie kun je heel snel op de website vinden wat je zoekt.

Andere technische hoogstandjes

De website is from scratch opnieuw opgebouwd, waardoor er zo min mogelijk legacy code is.
En we gekozen voor https om aan onze bezoekers een veilige omgeving te bieden.

Grafische veranderingen

Het grafische design is nog steeds rood en wit. Maar het is opgefrist: het is allemaal wat strakker. De nieuwe site geeft beeld en tekst de ruimte. Je ziet grotere afbeeldingen en het lettertype is groter, waardoor teksten beter leesbaar zijn.

Wat vind jij?

Bij het bouwen van de site zijn we vanzelfsprekend niet over een nacht ijs gegaan, daar is heel wat werk aan vooraf gegaan. Maar nu is dat grote moment er dan toch. En we zijn dus ook reuze benieuwd naar jullie mening over en reacties op de nieuwe site. Wat vind je ervan?

We nodigen je uit om er flink op los te klikken, te zoeken, lezen en ontdekken en met ons je ervaringen te delen. Uiteraard hopen we dat de nieuwe site de test doorstaat en je er net als wij enthousiast over wordt.

Ook in de toekomst hopen we van jou als lezer feedback te blijven krijgen op de dingen die je mooi, handig, opvallend of juist onbegrijpelijk vindt, of nog mist. Laat ons vooral jouw bevindingen weten – alle feedback is welkom!

Heb je een vraag

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers