Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

Gebruikte rolcontainers

Wij kopen regelmatig partijen gebruikte rolcontainers op. 
Het voordeel van het aanschaffen van gebruikte rolcontainers zit voornamelijk in de aanschafprijs. Deze is natuurlijk een stuk voordeliger. Door gebruikte rolcontainers aan te schaffen, worden er geen “onnodige” rolcontainers geproduceerd. Dit draagt bij aan de circulaire economie.

Deze gebruikte (tweedehands) rolcontainers worden voordat ze worden geleverd helemaal door ons nagekeken en waar nodig gerepareerd.
Wij streven ernaar om gebruikte rolcontainers in goede staat te leveren. Dwz. naar onze kwaliteitsnormen waarbij de nadruk ligt op schadeloosheid.
Echter worden onze gebruikte producten niet afzonderlijk stof-/stickervrij gemaakt waardoor de optische en technische staat van onderhoud onderhevig is aan persoonlijke interpretatie. Bij een aankoop gaat u er mee akkoord dat het
een ongezien, gebruikt product betreft. U bent in deze altijd welkom bij ons om de materialen te komen bezichtigen alvorens tot aanschaf over te gaan.

Aangezien dat het verloop groot is bij gebruikte rolcontainers raden we je aan om te bellen of te mailen met Joost of Eric om te weten te komen wat wij op dit moment hebben staan.

Wil je toch nieuwe rolcontainers willen aanschaffen en wil je hier meer over weten kijk dan eens op pagina’s rolcontainer op maat geproduceerd
 of standaard rolcontainers.

AGF_1

offerte aanvragen

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers