Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

Orderpick Kar

Bent u op zoek naar een orderpick kar, verkrijgbaar in lage of hoge oplage, afwijkende maten of van specifiek materiaal? Santbergen Rolcontainers maakt dat voor u mogelijk. Doordat wij uitsluitend werken met slimme oplossingen voor de meest efficiënte bedrijfsvoering, creëert u een perfect werkklimaat voor u en uw werknemers. 

Ontwerp orderpick kar

Het ontwerp van de orderpick karren krijgt in veel gevallen te weinig aandacht. Een efficiënte invulling van de orderpickwagen, zorgt voor een hogere mate van productiviteit binnen uw bedrijf dankzij het ergonomische verantwoorde ontwerp. Daarmee is uw orderpick kar bovendien minder vermoeiend voor uw orderverzamelaar. Santbergen Rolcontainers zorgt voor een goed doordachte verzamelwagen, welke past bij uw logistieke proces.

Aandacht voor orderverzameling

Orderverzameling in distributiecentra is een belangrijk proces voordat het product daadwerkelijk in de schappen ligt. De aandacht gaat in veel gevallen met name uit naar het verhogen van de productiviteit, door middel van het verkorten van loopafstanden, batchproces van orders, enzovoorts. Daarnaast wordt er tijd en energie gestoken in slimme algoritmes, die er ook voor moeten zorgen dat het proces van verzamelen nóg sneller gaat.

Santbergen Rolcontainers stelt vast dat dit vaak gepaard gaat met orderpick karren die achterblijven: slechte wielen, te groot of te kleine karren of geen ruimte voor de orderpicklijst. Daarom zorgen we voor de beste orderpick karren voor uw bedrijf.

Op maat gemaakte orderpick karren

Onze verzamelwagens worden op maat gemaakt met aandacht voor een efficiënte werkwijze voor uw logistieke proces. Daarnaast voldoen al onze orderpick karren aan ergonomische kenmerken, zodat uw werknemers niet overbelast raken. Santbergen Rolcontainers besteedt veel aandacht aan de juiste verzamelwagen voor uw bedrijfsvoering

Daarom kiest u voor Santbergen Rolcontainers

U kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk bij Santbergen Rolcontainers. Wij kijken verder dan de standaard lijst met orderpick karren: samen met u stellen we de optimale werkwijze vast en daarmee gaan wij aan de slag. Een orderpick kar moet jarenlang meegaan, perfect afgesteld zijn op uw logistieke proces en van het beste materiaal zijn. Die voorwaarden vindt u terug bij Santbergen Rolcontainers. Onze adviseurs komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

In Nederland geproduceerd

Al onze orderpick karren worden volledig in Nederland geproduceerd. Ons hoofdkantoor in Breda beschikt over een eigen werkplaats, waar we al onze orders zelf fabriceren. Daarnaast is het mogelijk om uw rolcontainer of orderpick kar ter reparatie aan te bieden. Neem contact op voor meer informatie.

Uw orderpick kar beweegt mee

Verandert uw bedrijfsvoering, of worden onze orderpick karren ingehaald door de tijd? Ook daar houdt Santbergen Rolcontainers rekening mee. Al onze orderverzamelwagens zijn eenvoudig te modificeren, zodat u altijd kunt rekenen op de beste en meest efficiënte werkwijze. Zo hoeft u nooit een nieuwe oplage orderpick karren te kopen in een later stadium.

offerte aanvragen

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers