Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

Orderpick karren

Orderpick karren 1

Het ontwerp van de orderpick karren, ook wel orderpickwagens of verzamelwagens genoemd, krijgt in veel gevallen te weinig aandacht. Door een goed doordacht ontwerp welke past binnen je logistieke proces, heeft de orderverzamelaar een ergonomisch verantwoorde en minder vermoeiende wagen, waardoor de werkzaamheden ook nog eens efficiënter worden uitgevoerd.

Orderverzameling in DC’s krijgen in principe altijd veel aandacht. De aandacht gaat met name uit naar het verhogen van de pickproductiviteit door het verkorten van loopafstanden, batching van orders enzovoorts. De mooiste algoritmes worden in WMS-systemen ingebouwd om het orderpicking proces nog beter uit te kunnen voeren. Als je dan kijkt met welke orderpickwagens de orderverzamelaars door de stellingen lopen: slechte wielen, te groot of te klein, geen ruimte om de picklijst, de RF terminal of andere spullen op te bergen. Dat is erg zonde, want veelal hebben deze orderpick karren veel geld gekost.

Onze verzamelwagens worden op maat gemaakt met veel aandacht ergonomie en efficiëntie van deze wagen en die past dat binnen het logistieke proces waar al veel moeite en aandacht is besteed.     

Bekijk de orderpickwagens in je magazijn eens met een kritisch blik en vraag de medewerkers eens, wat er aan verbeterd kan worden.

Hieronder enkele foto’s van de door ons op maat gemaakte orderpick karren.
Mocht je meer informatie willen, of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs Eric of Joost!

offerte aanvragen

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers