Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

Reparatie en onderhoud

Steeds meer bedrijven besteden de reparatie en het onderhoud van het logistieke materieel uit. Dit vanwege onder meer de strengere milieu- en veiligheidseisen op het gebied van lassen, slijpen e.d. of uit kostenoverwegingen.

Santbergen Rolcontainers richt zich bij de reparatie en onderhoud niet enkel meer op rolcontainers maar ook op andere logistieke opslagmiddelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het repareren van sorteertafels, stapelracks, orderpickcars of winkelkarren.
Reparaties en onderhoud vinden plaats in onze eigen werkplaats, maar ook op locatie: op verzoek gaan we dan naar u toe en zorgen ervoor, dat alles weer perfect werkt. Andere bedrijven hebben juist de voorkeur om reparatie en onderhoud van logistiek materieel in de werkplaats van Santbergen Rolcontainers te laten uitvoeren.

Met een oppervlakte van 19.565 m2 is daar voldoende ruimte voor. Onze werkplaats voldoet aan alle milieu- en veiligheidsnormen en aan de eisen van de arbo. We zorgen er voor, dat u uw rolcontainers slechts korte tijd hoeft te missen. Door onze jarenlange ervaring hebben onze medewerkers een gedegen know-how opgebouwd.

Onze monteurs worden zowel intern als extern opgeleid en vormen ons visitekaartje bij de klant, kwalitatieve servicebussen met een goede zakelijke uitstraling dragen daar zeker aan bij. De inrichting van de servicebussen wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant, waardoor onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

offerte aanvragen

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers