Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

Rolcontainer voor LED verlichting

Een tijd terug kwam onze klant met de vraag of er ook rolcontainers waren die geschikt zijn voor ledverlichting te transporteren. Want zij zijn importeur en distributeur van hoogwaardige ledverlichtingsoplossingen. Bedrijven efficiënt verduurzamen met led-verlichting is hun doel waar ze voor gaan.

Naast het verduurzamen via het leveren en plaatsen van led-verlichting, willen ze ook de afvalberg verkleinen door geen verpakkingsmateriaal te gebruiken. Daarvoor hadden ze dus ons nodig!
We hebben samen een op maat geproduceerde container (geheel van staal welke voor 99% recyclebaar is) ontwikkeld welke gebruikt gaat worden als pick kar en rolcontainer voor transport.

Deze rol/pick container is voorzien van gleuven in de bodem en losse afstand houders. Hierdoor kan men per project picken en transporteren. De monteurs kunnen dan op het project de rol/pick container meenemen en zo kamer voor kamer of rij voor rij afwerken. Hierdoor stijgt de effectiviteit van het picken en plaatsen op locatie. 

Uiteindelijk hebben we zo samen zowel het milieu geholpen en zorgen we daarnaast dat er wordt gespaard op kosten. Zo kun je zien dat verduurzamen en kosten besparen heel goed samen kunnen gaan!

Wil je ook weten hoe we je kunnen helpen? neem dan contact op met Eric of Joost.

 

Rolcontainer voor LED verlichting 1

Dit is geschreven door onze adviseur Eric Stadhouders

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact met hem op!

offerte aanvragen

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers