Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

Rolcontainers kopen

Wil je rolcontainers kopen?

Een rolcontainer maakt het eenvoudig om goederen te vervoeren en/of op te slaan.
Wij produceren en leveren een verscheidenheid aan rolcontainers welke geschikt zijn voor diverse logistieke processen en passen in jouw supply chain. Door onze 25 jarige ervaring in bijna elke branche hebben we een assortiment die zeer gevarieerd is en hebben we voor bijna elk (logistiek) probleem een oplossing.

Om een eerste keuze te maken welke rolcontainer het meest in jouw supply chain past kun je kiezen uit drie opties:

Rolcontainers op maat produceren

Santbergen Rolcontainers productieWij hebben onze eigen hoogwaardige productieafdeling in Breda, waardoor u altijd een 100% Hollands kwaliteitsproduct krijgt. Ons uitgebreide en duurzame machinepark bestaat onder meer uit automatische zaagmachines, buigmachines, kantbanken, een snijmachine en lasrobots.
Onze productie richt zich niet enkel op rolcontainers maar ook op andere logistieke opslagmiddelen, denk aan dolly`s, stapelracks, orderpickkarren en andere logistieke oplossingen.

Samen met u kunnen wij een product ontwikkelen ter optimalisatie van uw specifieke logistieke proces. Santbergen Rolcontainers heeft de ontwikkeling en productie daarvan volledig in eigen beheer en is daardoor flexibel, van 1 model tot grote series.

Rolcontainers kopen 1

Standaard rolcontainers

Wij bieden je standaard rolcontainers, orderverzamelwagens voorzien van kunststof en hout bodems voor standaard logistieke oplossingen in uw bedrijf, tegen een eerlijke prijs.
Al onze standaard producten hebben standaard maten en uitvoeringen.

Gebruikte (tweedehands) rolcontainers

Wij kopen regelmatig partijen gebruikte rolcontainers op.Rolcontainers kopen 2
Het voordeel van het aanschaffen van gebruikte rolcontainers zit voornamelijk in de aanschafprijs. Deze is natuurlijk een stuk voordeliger. Door gebruikte rolcontainers aan te schaffen, worden er geen “onnodige” rolcontainers geproduceerd. Dit draagt bij aan de circulaire economie.
Deze gebruikte (tweedehands) rolcontainers worden voordat ze worden geleverd helemaal door ons nagekeken en waar nodig gerepareerd.

Dus ben je op zoek naar op maat geproduceerde, standaard of gebruikte rolcontainers voor het vervoeren van goederen? Stop dan maar met zoeken. Eric en Joost helpen je graag verder op weg!

offerte aanvragen

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers