Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

Rolcontainers

Bent u op zoek naar rolcontainers in welke oplage dan ook, afwijkende maten of van specifiek materiaal? Santbergen Rolcontainers kijkt verder dan een standaard brochure. Door te werken met sterke, efficiënte en op maat gemaakte rolcontainers kunt u nog veel beter te werk gaan. Laat ons u overtuigen om te kiezen voor het totaalplaatje van Santbergen Rolcontainers.

Kiezen voor Santbergen Rolcontainers

Bij Santbergen Rolcontainers kunt u voor alle soorten en maten rolcontainers terecht. Dat uit zich in de mooie en diverse projecten waar wij de afgelopen 25 jaar aan hebben mogen werken. Deze zijn vaak tot stand gekomen op de tekentafel, waar we in samenwerking met de klant tot een optimale rolcontainer komen. Of het nu dus gaat om een op maat gemaakte of standaard rolcontainer: we hebben de kennis en het materiaal letterlijk in huis.

Werkwijze op maat gemaakte rolcontainers

Van intake tot aflevering: Santbergen Rolcontainers regelt het volledige proces. We nemen u graag mee in onze werkwijze, waar niets ons te gek is. We starten met het analyseren van uw bedrijfsvoering, waarna een idee tot stand komt om het logistieke proces te verbeteren. Tot in detail werken we het product uit: we leveren het prototype en gaan aan de slag met de productie tot u helemaal tevreden bent.

Meer weten over onze werkwijze?

Liever een standaard rolcontainer?

Toch de voorkeur voor een standaard rolcontainer? Ook dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Santbergen Rolcontainers heeft standaard rolcontainers en orderverzamelwagens voorzien van kunststof- en houtbodems voor standaard logistieke oplossingen. Deze worden geproduceerd in ons eigen bedrijf en zijn voorzien van standaard maten en uitvoeringen tegen een eerlijke prijs.

Voordelen van tweedehands

Duurzaam en voordelig: Santbergen Rolcontainers koopt met regelmaat grote partijen gebruikte rolcontainers op. Daarmee geven we de producten een tweede leven én zijn we duurzaam bezig. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voordeliger voor u. Alle tweedehands rolcontainers worden door ons gecontroleerd en, indien nodig, gerepareerd. Zo zijn we er zeker van dat u schadevrije producten ontvangt.

Rolcontainers morgen in huis

Heeft u dringend behoefte aan extra rolcontainers en, om wat voor reden dan ook, geen tijd om te wachten op de productie? Dan kunt er ervoor kiezen om rolcontainers te huren. Met onze Click en Collect formule kunt u eenvoudig een aanvraag doen: u vult het formulier in, krijgt de huurovereenkomst per mail toegestuurd en na bevestiging gaan wij direct aan de slag. Toch liever meer informatie? Schroom niet en neem contact op met onze adviseurs.

Aan de slag met Santbergen Rolcontainers

Wilt u meer informatie over Santbergen Rolcontainers of direct eenvoudig een offerte aanvragen? We staan voor u klaar om uw logistieke proces tot een succes te maken. Neem contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te bespreken.

offerte aanvragen

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers