Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

Rolkar

Bent u op zoek naar een rolkar? Santbergen Rolcontainers werkt met op maat gemaakte rolkarren, perfect voor uw logistieke proces. Een rolkar nodig in lage of hoge oplage, afwijkende maten of specifiek materiaal? Dan bent u bij Santbergen Rolcontainers op het juiste adres. Wij kijken verder dan de standaard brochure: altijd een rolkar waar uw bedrijf beter van wordt, ook op de lange termijn.

Waarom Santbergen Rolcontainers?

Bij Santbergen Rolcontainers kunt u terecht voor alle soorten en maten rolkarren. In de afgelopen 25 jaar hebben we aan diverse succesvolle projecten mogen werken, waar op maat gemaakte rolkarren het logistieke proces aanzienlijk verbeterde. De eerste contouren kwamen letterlijk op de tekentafel tot stand, waarna we in samenwerking met de klant tot de optimale rolkar kwamen. Of het nu gaat om een perfecte op maat gemaakte rolkar of toch juist een standaard kar, Santbergen Rolcontainers heeft het in eigen hand.

Werkwijze op maat gemaakte rolkar

Van de eerste ontmoeting tot aan de aflevering: Santbergen Rolcontainers regelt het van A tot Z. We vertellen u graag meer over onze werkwijze, waar we de volledige controle over hebben. Omdat we niet afhankelijk zijn van de grillen van derde partijen, kunnen we met zekerheid zeggen hoe uw rolkar eruit gaat zien. We starten met het analyseren van uw logistieke proces, waarna we op de tekentafel tot de eerste voorzichtige modellen komen. Tot in detail werken we de rolkar uit: na enige tijd leveren wij u het prototype en is er ruimte voor aanpassingen. Net zo lang tot u denkt: dit is het.

Toch een standaard rolkar?

Bent u op zoek naar een standaard rolkar, die in een korte tijd geleverd kan worden? Dan is Santbergen Rolcontainers ook de partner die u zoekt. Onze standaard rolkarren zijn voorzien van kunststof- en houtbodems voor standaard logistieke oplossingen. Ook deze rolkarren produceren we in eigen huis: binnen de muren van de vestiging in Breda produceren we standaard maten en uitvoeringen tegen een marktconforme prijs.

Tweedehands rolkarren

Bij Santbergen Rolcontainers heeft u eveneens de mogelijkheid om tweedehands rolcontainers af te nemen. Met regelmaat kopen we grote partijen gebruikte rolkarren op, waardoor we duurzaam en voordelig handelen. Dit maakt het niet alleen voordelig voor u, maar ook voor het milieu. Al onze tweedehands rolkarren zijn voorafgaand aan distributie volledig gecontroleerd en, indien nodig, gerepareerd. Zo zorgen we ervoor dat u schadevrije producten ontvangt.

Uw rolkarren morgen in huis

Wilt u zo snel mogelijk rolkarren in gebruik hebben? Daar kan Santbergen Rolcontainers eveneens voor zorgen. Kies dan voor het huren van rolkarren: met onze Click en Collect formule kunt en snel en eenvoudig een aanvraag doen. Door het formulier in te vullen, krijgt u direct per mail een huurovereenkomst opgestuurd en na het ontvangen van de bevestiging gaan wij direct aan de slag. Meer weten? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Offerte voor uw rolkar

Wilt u meer weten over Santbergen Rolcontainers of direct eenvoudig een op maat gemaakte offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij staan klaar om van uw logistieke proces met onze rolkarren een succes te maken.

offerte aanvragen

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers