Maatwerk in logistieke oplossingen

+31(0)76 587 80 61

Stapelracks

Op zoek naar stapelracks? Santbergen Rolcontainers heeft ze voor u in het assortiment. Flexibel, praktisch en perfect voor als u extra ruimte wil creëren. Onze stapelracks sluiten naadloos aan bij uw bedrijfslogistiek. Informeer naar de mogelijkheden bij Santbergen Rolcontainers.

Stapelracks bij Santbergen Rolcontainers

Wilt u stellingen in uw magazijn creëren? Stapelracks zijn daar de perfecte oplossing voor. Een stapelrack zorgt ervoor dat u een overzichtelijk systeem creëert, waar u uw goederen in op kunt slaan. Santbergen Rolcontainers onderscheidt zich door de oplossing te bedenken die bij uw bedrijf past. We nemen daarvoor graag de tijd om u optimaal te adviseren. Santbergen Rolcontainers levert namelijk nieuwe, gebruikte en op maat gemaakte stapelracks.

 

Stapelrekken, euroracks of mobiele racks?

Stapelracks kennen verschillende benamingen. Ze worden ook wel stapelrek, eurorack of mobiele rack genoemd. In de basis zijn ze allemaal hetzelfde: flexibel om extra ruimte te creëren in uw logistieke proces. Doordat de stapelracks in hoogte verstelbaar zijn en, op verzoek, op maat gemaakt worden, stijgt de productiviteit en efficiëntie binnen uw organisatie. Maak van uw opslagruimte een goed georganiseerde plek!

 

Waarom Santbergen Rolcontainers?

Santbergen Rolcontainers, gevestigd in Breda, is gespecialiseerd in maatwerk rolcontainers, orderpick karren en stapelrekken. Met een eigen werkplaats waar maatwerk begint op de tekentafel en eindigt met levering op uw locatie, werken we al decennia lang vol trots aan onze projecten. Familiebedrijf Santbergen Rolcontainers is uitgegroeid tot een landelijke specialist in logistieke producten, waar alles op eigen bodem geproduceerd wordt. Dit doen we met zorg en passie, waardoor u het beste resultaat voor uw organisatie ontvangt.

 

Koop, huur of tweedehands stapelracks

Of het nu op maat gemaakt is, direct uit voorraad leverbaar, huur of tweedehands: Santbergen Rolcontainers kan u van dienst zijn. Voor de perfecte logistieke operatie gaan we graag samen met u naar de tekentafel, om u zo van dienst te kunnen zijn. Liever direct uit voorraad leverbaar? Of benieuwd naar de huurvloot en het tweedehands aanbod? Neem dan direct contact op met één van onze adviseurs.

offerte aanvragen

vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op

    Santbergen Rolcontainers